Samppanja on maailman arvostetuin kuohuviini, eleganssin ja juhlan symboli. Sitä tuotetaan yksinomaan Ranskan Champagne-alueella, ja se valmistetaan tiukkojen perinteisten menetelmien mukaan, jotka antavat sille ainutlaatuisen luonteen. Samppanja koostuu pääasiassa kolmesta rypälelajikkeesta — Chardonnay, Pinot Noir ja Pinot Meunier — ja se erottuu hienoista kuplista sekä herkistä hedelmä-, kukka- ja briossin aromeista. Olipa se brut, extra-brut tai demi-sec, jokainen samppanjatyyppi tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, jota usein korostaa raikas happamuus ja pitkä jälkimaku.
Suuret samppanjatalot, jotka ovat tunnettuja ympäri maailmaa, tarjoavat vuosikertakuohuvia ja ei-vuosikertakuohuvia, sekä samppanjoita Blanc de Blancs tai Blanc de Noirs, tarjoten näin monipuolisuutta kaikkiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä häät, juhlat tai yksinkertainen hienostunut hetki
ORIGINE
Kuohuviini crémant rosé Bordeaux
Les Villas d’Hiver d’Arcachon viittaa tämän Gironde-alueen lomakohteen loistavaan menneisyyteen. 1860-luvulla rakennetut nämä korkeat ja massiiviset talot, monista inspiraatioista ammentaen, muovaavat kaupunkia. Usein mäntyjen ja dyynien ympäröimänä, nämä maalaukselliset asunnot halusivat olla sekä perinteisiä että ehdottomasti innovatiivisia. Tämä henki löytyy tänään tästä viinistä.
VINIFICATION
Käsin kerätty optimaaliseen kypsyyteen
Viininvalmistus nimikkeen erityisten menetelmien mukaan:
Puristus, ensimmäinen käyminen, kuplimisen muodostuminen ja toinen käyminen pullossa
Kypsytys lattiolla vähintään 12 kuukautta
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Franc
DÉGUSTATION
Villa Bordeaux Rosé esittelee kirkasta vaaleanpunaista väriä, jossa on hienovaraisia rubiinin sävyjä. Tuoksu tarjoaa elegantteja mustaherukan ja hillottujen hedelmien nuotteja.
Vaalean oljenkeltaisen värinen viini, jossa on hieno ja kestävä perlage. Se esittelee hedelmäisiä-kukkasia aromeja, joissa on herkkiä tyypillisiä tuoksuja vihreästä omenasta, päärynästä, valkoisista hedelmistä yleisesti, mantelista ja akasiankukista.
Rypälelajike: Glera
Alue: Venetsia
Laurent-Perrier
Cuvée Rosé
Pullo (0,75L) | Laatikko
La Cuvée Rosé Laurent-Perrier laatikossa yhdistää viinimäisyyden ja suuren raikkauden, harvinainen yhdistelmä samppanjassa. Se on vakiinnuttanut asemansa ympäri maailmaa viittauksena rosé-samppanjoille.
LAATIKKO 64 PULLOA
1 PULLO = EURO 45,00
MINIMI TILAUS 10 LAATIKKOA
Terre de Ghaya -tila, joka sijaitsee 30 hehtaarin alueella Bédoinissa Mont Ventoux'n juurella Etelä-Rhônella, on perheomisteinen viinitila, jossa viinin intohimo on siirtynyt sukupolvelta toiselle vuodesta 1900. Tätä tilaa johtavat isä ja tytär, ja se erottuu ympäristöystävällisellä painovoimavalmistuksellaan.
Talon tarjoamaa maaperää kunnioittaen, työhönsä intohimoisesti suhtautuen ja ympäristöstä huolehtien perhe työskentelee rypäleiden parissa suurimmalla kunnioituksella.
Viinitarhamme tuottavat korkealaatuisia rypäleitä. Viljeltävät rypälelajikkeet sisältävät Viognierin, Clairetten ja Grenachen valkoviineille sekä Syrahin, Marselanin, Cinsaultin, Merlotin ja Caladocin punaviineille.
Terre de Ghaya tarjoaa myös ainutlaatuisia viiniturismikokemuksia, kuten viinitarhakävelyitä ja piknikkejä viinitarhoissa.
Huomio: Alkoholin väärinkäyttö on vaarallista terveydelle, nauti kohtuudella.
Alueellamme on erinomainen maantieteellinen sijainti, mutta siinä on myös monia muita etuja: viininviljelyyn suotuisa sää, rikas geologia, tunnetut rypälelajikkeet, erinomaiset ilmastot... jotka mahdollistavat maailmanlaajuisesti tunnustettujen nimitysten syntymisen. Unohtamatta tietenkään viininviljelijöidemme osaamista, joka siirtyy sukupolvelta toiselle. Tietenkin kaikki La Burgondie -viinit ovat peräisin yhteistyöviljelijöidemme työstä...
Reuza Extra Virgin syntyy kahden arvostetun italialaisen oliivilajikkeen yhdistelmästä, joilla on melko erilaiset vaikutukset: Biancolilla-oliivi ja Taggiasca-oliivi.
Extra virgin oliiviöljy
· 100 % italialaista öljyä – kylmäpuristettu
· Saatu Biancolilla-oliivista ja Taggiasca-oliivista
· Makea ja aromaattinen, erinomainen mauste salaateille ja raakoille vihanneksille,
Reuza on huolellisesti valittu tuote: se yhdistää Biancolilla-oliivin aromaattiset vivahteet Taggiasca-oliivin makeuteen.
Tuloksena on yllättävä ja erittäin miellyttävä maku.
Nimi "Reuza", joka tarkoittaa ruusua ligurian murteessa, viittaa tuoksuvaan öljyyn, aivan kuten kukka.
Oliivit kerätään käsin marraskuussa ja joulukuussa. Öljyn puristus tapahtuu äärimmäisellä huolellisuudella, tiukasti kylmäpuristamalla.
koodi:REU .75
Päärynäsiideri erottuu kirkkaasta ja puhtaasta väristään. Maut ovat tasapainossa hapokkuuden, kevyen katkeruuden ja ei-fermentoitujen sokereiden tuoman makeuden välillä. Sen kuplivuus, joka on ominaista hienoille kuplille, antaa sille elegantin ja hienostuneen sävyn.
Bruttopaino: 1340g
6 pakkauksen paino: 8,5kg
Kommentti
Château Gaudin on ollut perheomistuksessa vuodesta 1901. Neljästä hehtaarista aikanaan, kolmen sukupolven ansiosta, tila omistaa nykyään 11 hehtaaria upeita viinitarhoja, joiden keski-ikä on 40 vuotta. Château Gaudin sijaitsee Pauillacissa Médocissa Girondessa. Tämä viinitarha hyötyy täysin ainutlaatuisesta sijainnista, sillä se on istutettu Saint-Lambertin kylän sora-alueille Pauillacin kunnassa, ympäröitynä arvostettujen viinitarhojen kanssa.
Maistelu
Château Gaudinin tuoksu on hieno, voimakas ja monimutkainen; punaiset ja mustat hedelmät, sitten vanilja ja nahka, lopuksi tilaa antavat kypsytysnuotit (mausteet, lakritsi, vanilja ja tammi). Suussa tämän viinin laajuus on vaikuttava. Hyökkäys on sekä pehmeä että voimakas, aine paljastuu vähitellen, se on syvä, erittäin hieno, voimakas ja täyteläinen, tanniinit ovat harvinaisen elegantteja, samalla kun ne ovat lujia, hienoja ja ainutlaatuisen jykeviä.
Rypäleet: Cabernet Sauvignon (70%), Merlot (30%)
Tuottaja: Capdevielle perhe Pauillacissa (33250)
Muodot ja pakkaukset: Pullo (75cl) - 12 laatikossa - 2017
Ilmaiseva ja suora tuoksu esittelee voimakkaan yhdistelmän puutarha- ja trooppisia hedelmiä. Kypsä ananas, keltaiset omenat, Williams-päärynä, hunajakasvit - kaikki tämä on kietoutunut yhdeksi makusinfoniaksi. Viinin runko on keskikokoinen, ja siinä on huomattava hapokkuus. Jälkimaku on pitkä ja hedelmäinen. Tämä Chardonnay-tyyli täydentää täydellisesti vihannes- ja siipikarjasalaattia tai grillattua valkoista kalaa.
Le Champagne Claude PERRARD Brut Rosé on syntynyt Pinot Noir- ja Coteaux Champenois -rypäleiden sekoituksesta.
Nämä kuohuvat viinit on valittu ja sekoitettu luomaan mielenkiintoista tasapainoa. Et voi olla huomaamatta sen eleganssia ja raikkautta. Voit ihailla sen kauniin lohenpunaista väriä.
Champagne Claude PERRARD Brut Rosé tarjoaa mantelin, unikkokarkkien aromeja sekä punaisia hedelmän vivahteita. Pehmeä ja runsas maku tuo pyöreyttä ilman liiallista viinimäisyyttä, säilyttäen samalla tietyn raikkauden jälkimaussa. Meidän kuohuva viini sopii täydellisesti vaaleiden liharuokien sekä grilliruokien kanssa. Se täydentää myös harmonisesti mantelilla maustettua lohta tai armorican-tyylillä valmistettua kampelaa. Vuohenjuustot ovat myös uskollinen kumppani.
Lopuksi, CHAMPAGNE Claude PERRARD Brut Rosé nostaa esiin marjapohjaiset jälkiruokasi.
Suosikkini, tämä samppanja on sekä hieno että tyylikäs, ja siinä on erittäin hienoja kuplia.
Tila: Uusi tuote
Maa: Ranska
Tuotantoalue: Samppanja
Nimitys: Samppanja
Tuottaja: Champagne Remy Massin
Alkoholi: 13°
Tilavuus: 37.5cl
Viini: Franck Bonvillen Brut Grand Cru -kuohuviini on upea esimerkki Chardonnayn ilmaisusta Champagnessa. Mineralisuus, puhtaus sekä herkullinen liitomainen vivahde erottuvat tästä maukkaasta pullosta, joka on täydellinen aperitiiviksi ja makunystyröiden herättämiseen. Sitruunan, greipin ja vihreän omenan aromit yhdistyvät hienostuneesti erittäin hienoihin kupliin, mikä antaa kokonaisuudelle äärimmäisen miellyttävän ilmavan luonteen. Loistava Blanc de blancs, joka sopii kaikille!
Vuosisadalla, jolloin Alfred Bonville osti ensimmäiset palstat vuonna 1900. 1930-luvulta eteenpäin seikkailu saa vakavampia piirteitä, ja perhe ostaa viinitilan Avizesta, muutaman kilometrin eteläpuolelta Épernayta. Franck Bonville liittyy isänsä seuraan tilalla. Isä kehittää menestyksekkäästi toimintaa ja lanseeraa erityisesti ensimmäiset Bonville-nimiset pullot vuonna 1945.
Tilavuus: 75cl
Tyyppi: Kuohuviini
Annossuhde: Brut (6.7g/L)
Rypäle: 100% Chardonnay
AOC: Champagne Grand Cru
Säilytys: Juotavaksi heti ja säilytettävä vuoteen 2030 asti
Tarjoilulämpötila: 8-10°C
Kuohuviini, joka on valmistettu huolellisesti valituista Chardonnay-viineistä,
kupliva nautinto ja "kuivin"
100 ml sisältää noin 75 kJ (17 kcal), 4,0 g hiilihydraatteja
Valmistettu: Saksassa
70cl40% vol.
«HARMONINEN YHDISTELMÄ SANTALIPUUTA, KUIVATTUJA APRIKOOSIA JA SIENTÄ. TÄMÄ HENKEÄ VIEVÄ SHAMPANJA JÄÄ SUUHUN UPEAN PITKÄKSI AJAKSI.»
PATRICE PINET, MAÎTRE DE CHAI
ASSEMBLAGE
Tämä on konjakki, jonka perusteella kaikki muut tämän kategorian konjakit arvioidaan. Luotu vuonna 1910 juhlistamaan suhteitamme Ranskan ensimmäiseen keisariin, Napoleon on yhdistelmä Suurta ja Pientä Champagnea, joka on kypsynyt jopa 20 vuotta, ja se tarjoaa aromeja santelipuusta, kuivatuista aprikooseista ja sienistä.
MAISTAMISMUISTIOT
Tasapainoiset aromit täydelliseen harmoniaan
Rikas aromi konjakki on konjakki, joka kehittää paljon hienostuneisuutta. Maaperä, viinit, tynnyrit ja kypsytysvuodet ovat kaikki tekijöitä, jotka määrittävät kunkin aromin erityispiirteet, ja siksi huolehdimme jokaisessa vaiheessa konjakkiemme valmistusta niiden korostamiseksi. Courvoisier-konjakien laatu on maailmanlaajuisesti tunnustettu ja säännöllisesti palkittu eri kansainvälisissä väkevien juomien kilpailuissa (IWSR, San Francisco Spirits Competition…).
Santalipuu
Tämä rikas ja pehmeä aromi syntyy kosketuksesta puun ja konjakin välillä. Vuosien myötä hyvin selkeä tammen aromi muuttuu paljon monimutkaisemmiksi ja hienovaraisemmiksi.
Kuivattu aprikoosi
Tislauksen aikana sakkojen päällä saadaan vielä enemmän syvyyttä, monimutkaisuutta ja hienoja nuotteja, jotka muistuttavat kuivattujen aprikoosien makeaa aromia.
Sieni
Tämä aromi syntyy täydellisistä kosteista olosuhteista kellareissamme, joissa kaikki korkealaatuiset konjakit kypsyvät.
KUINKA MAISTAA
Kuivana: Tällaisen harmonisen aromien runsauden myötä Courvoisier Napoleon ansaitsee tulla nautittua kuivana, sen monimutkainen loppuvaikutus jää suuhun voimakkaasti.
On tapana ajatella, että konjakki tulisi nauttia pallolasista, mutta sen aromien rikkauden arvostamiseksi suosittelemme tulppaanilasia. Sen muoto mahdollistaa aromien kehittymisen täydellisesti ja hallitsemaan alkoholia. Kokeile näitä kahta lasityyppiä, ero on huomattava.
Yhdistäminen ruokien kanssa: Courvoisier Napoleonin aromit ja tuoksut yhdistyvät täydellisesti voimakkaan makuisten juustojen, kuten parmesanin, tai kevyempien juustojen, kuten Beaufortin tai Gruyère-juuston, kanssa.
PALKINNOT
KAKSOIS KULTAMEDALJI
San Francisco International Wine Competition
2007
HOPEAMEDALJI
International Wine and Spirit Competition
2006
Väri: Oljenkeltainen, jossa on hentoa vihreää heijastusta
Tuoksu: Herkät aromit, hedelmäiset ja kukkaiset vivahteet, jotka muistuttavat kypsistä eksoottisista hedelmistä.
Maku: Elegantti, oikealla pehmeydellä, joka tasapainottaa kevyttä hapokkuutta.
Säilytys ja tarjoilu: Pullot tulisi säilyttää viileässä ja kuivassa ympäristössä, poissa valosta ja lämpötilan lähteistä. Tarjoa lämpötilassa 6-8 °C. Suositellaan melko suurta tulppaanimuotoista lasia.
Yhdistelmät: Erinomainen aterian jälkeen ja täydellinen kumppani kuiville leivonnaisille, hedelmätorteille ja muille perinteisille italialaisille jälkiruoille.
Historia: Dordognen vasemmalla rannalla sijaitsevat Duboisit ovat ylittäneet joen ja viljelevät viiniä Libournais'ssa kolmannessa sukupolvessa. He hallinnoivat neljää linnaa: Bozelle, Monbrun (AOC Pomerol), Clos du Roy (Lalande de Pomerol) ja Bel Air La Gravière (Saint Emilion Grand Cru).
Rypälesuhde: 85% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon
Viininvalmistus: Tämä cuvée on peräisin Château'n parhaista palstoista, ja se saa omistajaltaan erityistä huomiota: vihreät sadonkorjuut, luonnon kunnioittaminen (ilman rikkakasvien torjuntaa), järkevä viljely, käsin kerätty sato, optinen lajittelu, kypsytys tynnyreissä.
Kypsytys: 10 kuukautta tynnyreissä.
Maistelu: Violettihohtoinen, syvän purppuranvärinen, elinvoimaisella intensiivisyydellä; Voimakas tuoksu, kypsien mustien hedelmien nuotteja yhdistettynä hallittuihin, mutta voimakkaisiin puumaisiin aromeihin, mikä lupaa tulevaa monimutkaisuutta; Runsas ja rikas, se paljastaa kypsän ja elegantin rakenteen, tiheän rakenteen, joka perustuu lujille ja eloisille tanniineille.
Maukas pehmeä maku, jossa on makeita tanniineja ja hyvä täyteläisyys. Suussa se on pehmeä ja hyvin tasapainoinen, varustettuna hyvästä rakenteesta ja laajasta jälkimaulta.
Ehdotetut yhdistelmät: Sopii jokaiseen tilaisuuteen, erinomainen keittojen ja kevyiden pääruokien kanssa.
Huomautukset: Rubiininpunainen väri, jossa on violetteja vivahteita; Tuoksu: punaisia hedelmiä ja kevyitä vaniljan sävyjä; Maku: pehmeä, makeilla tanniineilla ja hyvä täyteläisyys, suussa se on pehmeä ja hyvin tasapainoinen, varustettuna hyvästä rakenteesta ja laajasta jälkimaulta. Sopii jokaiseen tilaisuuteen, erinomainen keittojen ja kevyiden pääruokien kanssa. Palvelulämpötila: 18 °C.
Sisältää sulfiitteja.
Tilavuus: 0,75 l
Koodi: 06822
Kategoria: Punaviinit
Alkoholi: 13 % Vol.
Maa: Italia
Alue: Toscana
Rypälelajikkeet: Sangiovese
Väri: Rubiininpunainen, jossa on violetteja vivahteita
Tuoksu: Punaisia hedelmiä ja kevyitä vaniljan sävyjä
Suositeltu lasi: Chianti di Streda DOCG
Chateau de Rolland, joka sijaitsee aivan Sauternesin kylän ulkopuolella, kukoistaa poikkeuksellisella terroirilla Cirons-joen vieressä (täydellinen mikroilmasto Botrytis-lajikkeelle). Tiluksen alkuperä juontaa juurensa vuoteen 1492, jolloin "de Rolland -perhe" hankki alueen. Uskollisena menneisyydelleen herra Jean Guignard siirsi tietonsa kolmelle lapselleen: Françoisille, Lucielle ja Moniqueille, jotka nyt johtavat linnaa. Guignardin perhe, jonka kanssa Barrière on työskennellyt noin 30 vuotta, tuottaa säännöllisesti poikkeuksellista ja erittäin luotettavaa "kultaista" viiniä!
- Väri: kirkas, intenssi mansikanpunainen viini, jossa on purppuran sävyjä.
- Aromit: puhdas, hedelmäinen tuoksu, jossa on kypsien punaisten marjojen, erityisesti mansikoiden, vivahteita.
- Suussa: pyöreä ja maukas suussa. Suuri ja hedelmäinen kevyesti hapokkaalla jälkimaulla.
Taittinger sijaitsee kuuluisan luostarin raunioilla, jonka benedettinimunkit rakensivat pyhän marttyyri Saint-Nicaisen kunniaksi 1200-luvulla. Luostaria pidettiin pitkään yhtenä Ranskan kauneimmista goottilaisista kirkoista, ja se oli "Comtes de Champagne" -suvun omistuksessa. Nykyään jäljellä ovat vain kellarit, jotka muodostavat verkoston käytäviä, kryptoja ja goottilaisia holveja, jotka on rakennettu entisten gallo-roomalaisten kipsikaivosten sydämeen. Nämä kaivokset toimivat aikanaan turvapaikkana varhaisille kristityille ja myöhemmin ne ovat tarjonneet tilat munkkien tuottamalle samppanjalle, ja tänään ne ovat ylpeästi UNESCO:n maailmanperintökohde.
KOTELLA 6 PULLOA
1 kpl = euro 38,00
1 PAALIT 48 KOTELLA = 288 PULLOA
MINIMI TILAUS 8 PAALIT
Syntynyt vuonna 1976 nimellä Franciacorta Pinot, se edustaa ensimmäistä askeltamme Franciacorta-maailmassa. Vuonna 1991, nimellä Franciacorta Brut N.V., se saa yhä tunnistettavamman ja terroirille uskollisemman tyylin. Vuonna 2005, yli 30 vuoden tutkimuksen ja omistautumisen jälkeen, siitä tulee Cuvée Prestige ja se saa hyvin määritellyn identiteetin. Jatkuvan dosoinnin vähentämisen myötä, joka korostaa alkuperäisten rypäleiden ominaisuuksia, vuosikerrasta 2017 eteenpäin se rikastuu Edizione-attribuuttilla, jotta eri tulkintojen vivahteet voitaisiin tallentaa makumuistiin.
Meidän Ikonimme. Paras ilmentymä Franciacortan eri terroireista Ca' del Bosco -tyylillä.
PAKKAUS 6 KPL
1 KPL = EURO 17,50
1 PALETTI 72 PAKKAUSTA 6 KPL
MINIMI TILAUS 20 PALETTIA
Vaalea, hehkuva väri vihreillä heijastuksilla.
Kypsien valkoisen lihan hedelmien (persikka, päärynä) ja niittykukkien nuotit.
Raikas ja mineraalinen, täydellisesti tasapainoinen maku tarjoaa lopetuksen, joka on täysin hienostunut.